Temiz Bir Halıya Sağlıklı Adımlar Atma Zamanı

HAKKIMIZDA

Ahenk Halı Yıkama; modern, güvenilir, profesyonel çalışan, sistemli ve müşteri memnuniyetini amaç edinmiş özel ekipten oluşur. Son teknolojiyle üretilmiş tam otomatik toz alma makinaları, otomatik yıkama makinaları, otomatik santrifüj makinaları, otomatik hava alma ve paketleme makinaları ile rakiplerimizden farkımızı ortaya koyuyoruz.

Halılarınızı evinizden alıp evinize bırakıyoruz. Asla ıslak ve kötü koku ile getirmiyor son kontrolü yapıldıktan sonra herhangi bir sorun yoksa mutlaka sizi arayıp uygun bir tarihte adresinize kadar getiriyoruz.

Firmamız sadece halı yıkama işi yapmamaktadır. Alanında uzman kadrosu ile halı yıkamakoltuk yıkamaberjer yıkamaçekyat yıkamaoturma grubu yıkamasandalye yıkamastor perdeyorgan yıkamabattaniye yıkamayatak yıkamael dokuma halı yıkama ve yerinde yıkama işleri yapmaktadır. Firmamız gerçek halı yıkama deneyimi sunuyor. Harika kokan, temiz ve bakterisiz bir halıya sağlıklı adımlar atabilirsiniz.

Eğer olur da sormak istediğiniz bir soru varsa hiç çekinmeden iletişim numaranızı paylaşabilirsiniz. Müşteri temsilcimiz sizlere ulaşacak ve tüm sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyacaktır. ?

Tertemiz ve pırıl pırıl yaşam alanı sizin de hakkınız.


? ÜCRETSİZ SORU SOR veya FİYAT AL ?

    Biz Sizi Arayalım

        Biz Sizi Arayalım

        WhatsApp